March 4, 2024

 

Elke dag ontvangen miljoenen vrouwen domme geschenken van mannen die geen creativiteit, bedachtzaamheid of geen kennis hebben van wat vrouwen willen, leuk vinden of nodig hebben.

Studies hebben aangetoond dat meer dan 65% van de geschenken die mannen aan vrouwen geven op verjaardagen, jubilea, Valentijnsdag en alle andere feestdagen worden geretourneerd, gebruikt, ongebruikt of opgeslagen op obscure plaatsen of zolders. Miljarden dollars worden elk jaar verspild aan zelfmakers geschenken van mannen aan vrouwen. Waarom?

Zijn mannen en vrouwen echt verschillend?

Er zijn talloze boeken geschreven die erop wijzen hoe mannen en vrouwen verschillen. In sommige gevallen accepteer ik deze voor de hand liggende verschillen, en in andere gevallen denk ik dat de auteurs hebben geprobeerd meer boeken te verkopen door lezers een controversiรซle titel of onderwerp te geven. Ik ben hier niet geรฏnteresseerd. We weten dat de tijd beperkt is omdat er fysiologische, statistische, fysieke, mentale of emotionele verschillen zijn.

Mijn zorg is hoe vrouwen verschillen van mannen in hun behoeften, verwachtingen, reacties, hoop, dromen of frustraties op het gebied van het geven en ontvangen van geschenken.

Mijn gedachten zijn dit. Een geschenk dat zegt dat je haar liefhebt, waardeert, respecteert, begrijpt, kent, wilt, gelooft of wilt (deze lijst is te lang om verder te gaan) is meestal redelijk veilig. Het punt is, ik durf te zeggen dat ik je na 50 jaar huwelijk ten minste รฉรฉn man ga laten zien die ik zelfs maar een fractie van deze mensen ken.

Vraag een vrouw wat een slecht cadeau is, en ze zal je vertellen “alles met een snoer en stekker”. Mijn vrouw wilde een jaar lang een kleurentelevisie in haar keuken voor Kerstmis. Okรฉ, hier is het probleem. Ze kon geen stekker hebben. Het kostte haar 3 dagen om een batterij te vinden en ze deed veel boodschappen. Er was ook een back-up plug. Raad eens welke kracht ze gebruikt? Je dacht dat het een stekker was. Wat zijn pluggen eigenlijk? Veel van de beste cadeauvoorbeelden in hoofdstuk 10 laten zien dat als de plug is wat ze wil, dat prima is.

Dames, als je nog nooit een stom of lichtzinnig geschenk van een man hebt gekregen, heb je ofwel je hele leven alleen in een blokhut in Vermont gewoond, of je hebt in je leven geweldig werk verricht door mannen op te leiden.

Heren, als u een vrouw nog nooit een mindere gave hebt gegeven, groet de rest van de arme zielen u. Het juiste geschenk dat de rest van ons leven een speciaal plekje in haar hart zal hebben.

Als volwassene heb ik meer tijd besteed aan het proberen erachter te komen wat vrouwen echt willen en wat hen gelukkig en tevreden maakt als het om geschenken gaat. Geloof me, ik heb in de loop der jaren meer slechte dan goede keuzes gemaakt. Maar na ijverig onderzoek geloof ik dat ik eindelijk het antwoord heb gekregen.

Houd er nu rekening mee dat als ik het heb over haar geschenken voor haar, ik het heb over enkele of alle van de volgende speciale gelegenheden of feestdagen.

– verjaardag

– Kerstmis of Chanoeka

– Moederdag

– Valentijnsdag

– Grootmoedersdag

– Groundhog-dag

– de eerste lentedag

– Laatste dag van de zomer

– Tweede dinsdag in juni

– En eventuele andere feestdagen of evenementen die ik over het hoofd heb gezien.

Okee? Elke dag is een geschikte dag om als vrouw geschenken te geven, en je kunt veel tijd besteden aan nadenken, excuses aanbieden, verbergen, worstelen of al het bovenstaande totdat je deze eenvoudige les leert.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *