September 23, 2023

Terwijl het nieuws bekend is, geniet de Dracula af en toe van knoflookfriet gedoopt in zijn eigen speciale saus, knoflook is nog steeds een krachtig middel tegen de gevreesde monsters “Coldzilla” en “Flucula” (geen familie). Knoflook, hoewel niet in staat om de ondoden af te weren, is effectief gebleken tegen virussen, bacteriรซn en schimmels. Dit krachtige kleine kruid bevat zoveel virale dodende sulfideverbindingen, dat je verkoudheid er geen schijn van kans zal maken.

Er zijn veel manieren om knoflook als middel tegen verkoudheid te gebruiken, van het in een soep verwerken tot het rechtstreeks uit het vlezige perkament halen waarin het is binnengekomen. knoflook helpt ook, en doet dankzij zijn vermogen om de bloeddruk en cholesterol te verlagen zeker geen pijn. Een effectieve knoflook-immuniteitssoep kan worden gemaakt door water te koken en er vervolgens licht gebakken benefit of ginger and garlic, ui en gember aan toe te voegen. Je voegt dan een beetje kippenbouillon toe en laat twee uur sudderen. Een thee gemaakt van gember, knoflook en honing is ook zeer effectief.

Vaak, als ik een verkoudheid voel opkomen, neem ik een teentje knoflook, snijd het in stukken en kauw er dan direct op. Allicine is een sulfideverbinding die ontstaat wanneer een teentje knoflook wordt gehakt of geplet. Het is verreweg het meest effectieve natuurlijke antimicrobiรซle middel dat knoflook bevat, maar het verdwijnt ook snel in aanwezigheid van hitte. Terwijl rauwe knoflook de keel een beetje verbrandt en me als geen ander knoflookadem geeft, is het ook zeer effectief en doodt het het snel uitbreidende virale materiaal met het slijmvlies van mijn neus en keel. Soms pers ik zelfs een paar kruidnagels samen met citroen en gember en drink ik het meteen op, waarbij ik profiteer van de immuunversterkende kracht van deze drie wondervoedingsmiddelen.

Hier zijn enkele andere manieren om knoflook te gebruiken als je je ziek voelt

โ€ข U kunt knoflook door azijn laten trekken, zodat u de rauwe voordelen van knoflook kunt benutten terwijl u een zelfgemaakte saladedressing bereidt.

โ€ข Je kunt ook een knoflookrub maken door een paar teentjes knoflook in een olijf te dopen en ongeveer een half uur te laten staan. Deze olie kun je dan voor het slapengaan samen met een paar sokken op je voeten smeren. De knoflook zal dan je systeem binnendringen en zijn helende krachten naar je borst en longen brengen. Je kunt deze knoflookrub ook gebruiken als borstaanvrager.

Zoals je kunt zien, zijn er veel manieren om de gave van knoflook als verkoudheid te gebruiken. Als krachtig antiviraal middel heeft knoflook altijd het vermogen om het verkoudheidsvirus uit te schakelen. De verkoudheid, waarvoor de moderne geneeskunde geen remedie heeft gevonden, heeft geen manier ontwikkeld om de dodelijke effecten van allicine te omzeilen, dat werkt door bepaalde enzymen te blokkeren waar het virus zich mee voedt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *