March 4, 2024

Zonne-energie is ingeslopen in bijna alles wat we doen, van naar muziek luisteren tot kamperen en zelfs uitstelgedrag. Het is daarom tijd om eens te kijken naar enkele van de meest praktische en onpraktische zonnegadgets die vandaag beschikbaar zijn.

Praktische zonnegadgets:

1) Bureaulampen op zonne-energie: Het idee is fascinerend: een lichtbron aangedreven door een lichtbron. Wat ook leuk is, is het assortiment bureaulampen die op verschillende manieren voor verschillende doeleinden kunnen worden gebruikt. Je krijgt lampen op zonne-energie die uitsluitend voor gebruik binnenshuis zijn. Deze absorberen overdag energie en geven ‘s nachts (voor een beperkte tijd) licht. Je krijgt solar lamp voor binnen en buiten en lampen die alleen voor buiten zijn. Hoe je het ook bekijkt, de toekomst ziet er rooskleurig uit.

2) Autofans op zonne-energie: deze zijn geweldig voor lange autoritten wanneer je niet kunt voorkomen dat je door de hitte van de dag rijdt, vooral in de hete delen van het land. Ventilatoren worden meestal boven de achteruitkijkspiegel geplaatst, waar ze ideaal zijn gepositioneerd om zonlicht te absorberen en verfrissend koele lucht in het interieur van de auto te blazen.

3) Zonnetenten: Kampeerders zijn over het algemeen natuurliefhebbers en natuurliefhebbers hebben er alle belang bij om de planeet te beschermen, daarom zijn zonnetenten perfect. Een aantal bedrijven die gespecialiseerd zijn in buitenapparatuur maken nu hun eigen versies van de zonnetent. Meestal bevestig je wat flexibele lichtgewicht zonnepanelen aan de voorkant van de tent boven de flap. De panelen leveren vervolgens energie voor lampen, telefoonopladers, iPods en diverse mobiele gadgets.

4) Zonne-rugzakken: Nogmaals, dit is vooral handig voor kampeerders, maar werkt ook voor mensen die veel van hun dagen door de stad lopen. In wezen dient een rugzak op zonne-energie als een generator, die energie absorbeert en opslaat, zodat u uw gadgets onderweg kunt opladen. Zonnepanelen die in deze rugzakken worden gebruikt, zijn noodzakelijkerwijs lichtgewicht en flexibel voor gemakkelijk verplaatsen en opbergen.

Krankzinnige zonne-gadgets:

1) Zonnebikini: dit moet bovenaan de lijst staan van de raarste zonnegadgets die er zijn. Deze kleine bikini is bedekt met mini-zonnepanelen die genoeg stroom opwekken om een iPod op te laden – een kleine.

2) Bureaumaatjes: Als jij een van die mensen bent die van bureauspeelgoed houdt, maar genoeg krijgt van de tikkende zilveren ballen en de dobberende vogel die nooit een fatsoenlijke slok water krijgt, dan is een bureaumaatje op zonne-energie misschien precies wat u zoekt. Een bureauvriend is een klein personage, dat schattig zou moeten zijn, dat op een zonnekussen zit en met zijn hoofd knikt. Elke vorm van licht zal het op gang brengen. Je kunt het stoppen door het onder je hiel te verpletteren of door het dichtstbijzijnde raam uit te gooien. Er zijn een aantal personages beschikbaar, van waanzinnig grijnzende roze aliens met ronde koppen tot Jack Skellington uit The Nightmare Before Christmas.

3) Zonnegrafstenen: dit nogal macabere apparaat wordt geleverd met een scherm dat tot zes keer een video van 10 minuten kan weergeven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *